Van pakken wijn en J.P.Chenet

IMG_8792“Het is eindelijk echt voorjaar! We kunnen weer met vrienden het park in om pastasalade, Corona’s en wijntjes te nuttigen. Een fles wijn meenemen is alleen niet altijd even handig. Het is zwaar en je moet de lege fles weer mee naar huis sjouwen. Wat is het alternatief? Koop een pak wijn. Niet alleen makkelijk, maar ook ontzettend goedkoop. Voor dat geld, kun je best wat minder kritisch zijn over de smaak. Studenten.net testte vijf zoete witte wijnen uit pak.”

pijlBron: Studenten.net

Geweldig! Niets leuker toch dan met je vrienden lekker het leven te genieten? Studentikoos, dus zorgeloos voor zover dat kan met alle eisen die de overheid stelt en je studentenleven onder zware druk zet (:
fruit passionEnfin, toch is er vast nog tijd voor leuke dingen over gebleven! Dat is door de eeuwen toch altijd de rode draad die door je studententijd moet lopen, zodat je er later naar met een melancholieke blik in je ogen aan terug kan denken… das war einmal…
Als je toegeeflijk lacht om je kinderen die hun feestjes met JPChenet en pakken liebfraumilch besprenkelen. Voor Smaak van Wijn gaan vier medicijnenstudentes ‘Extra Fruit’ testen: wijn met een vleugje passion of grapefruit! Ik ben benieuwd hoe dat bevalt. Wordt vervolgd natuurlijk!