Vergaderen in een bijzondere setting

vergaderen in studioUnieke vergaderaccommodatie 2 tot 10 personen

Wilt u een nieuwe strategie uitstippelen of een brainstorm organiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met oprecht gastheerschap en een scherp oog voor detail helpen wij uw vergadering tot een succes te maken. Technisch, culinair en organisatorisch.

U kunt rekenen op goede culinaire verzorging. We denken graag met u mee. De culinaire verzorging kan bestaan uit een ontbijt om de dag goed te beginnen, koffie- en theefaciliteiten, een lunch en/of een sluitborrel – wellicht een wijnworkshop ter afsluiting van uw bijeenkomst.

alto-adige

Vergaderen en Faciliteiten

Een tv scherm hangt standaard aan de muur en is op uw laptop aan te sluiten. Verder staat draadloos internet, schrijfbenodigdheden, een flip-over en beamer indien gewenst tot uw beschikking. U kunt kiezen voor uitsluitend het gebruik van de locatie, voor een of meerdere dagdelen of daarbij tevens gebruik maken van een vergaderarrangement.Wij bespreken graag vooraf uw wensen om vervolgens een offerte op maat voor u te kunnen maken. Uiteraard is dit alles vrijblijvend.

Contact

Studio Smaak van Wijn
Beukenlaan 37
3742 AG SOEST

Mobiel te bereiken 06-242 07 911
Email: [email protected]

Reserveer uw vergaderarrangement of vraag vrijblijvend een offerte aan. Hier kunt u de tarieven van de arrangementen en extra’s vast bekijken

 

 

Bewaren

Bewaren