Vier de liefde in Wolfslaar

mond voor nieuwsValentijn

Langzaam maar zeker richten we ons op Valentijn! Toch altijd een beetje spannende dag! Heb je een geheime Valentijn die je stiekem van rode rozen voorziet? Een romantische misschien die je meevoert naar het hart van Parijs of een heerlijke culinaire die lekker met je uit eten gaat? Misschien wel hier:

“Op vrijdag 14 februari vieren wij graag samen met u de liefde tijdens het Valentijnsdiner in ons Wolfslaar Restaurant.

Onze chef-kok Maarten Camps kent de smaak van liefde en weet welke ingrediënten nodig zijn om u en uw geliefde te verrassen met een bijzonder Valentijnsmenu met seizoensgebonden ingrediënten. Het samenspel van smaken wordt gecompleteerd door de mooie wijnen die onze sommelier Lennaert Lonterman voor u heeft uitgezocht. Met ons excellente en enthousiaste gastheerschap zorgen wij ervoor dat u geniet van een romantische avond vol culinaire verrassingen.

Het Valentijnsarrangement bestaat uit een sprankelende liefdescocktail, een viergangenmenu waarbij u het voorgerecht en dessert met uw geliefde kunt delen, een bijpassend wijnarrangement, tafelwater en koffie of thee met een Wolfslaar bonbon tot besluit. De prijs voor ons Valentijnsarrangement is € 97,50 per persoon. Reserveren is mogelijk via telefoonnummer 076 560 80 00 of e-mail [email protected]Wolfslaar1