Waar koop je je wijnen nu het beste?

supermarktVoor de wijnliefhebber blijkt het vaak lastig te zijn, om buiten het circuit van de bekende druiven te treden. Om eens uit de kast te komen zeg maar!

Zeker als de wijn in de supermarkt gekocht wordt, vindt al snel de Pinot blanc, de Nieuwe-Wereld-wijn of de Chablis( soms van zeer discutabel niveau) de weg naar het rijdende mandje! En rode wijnen tot maximaal 5 euro duikelen daar weer naast.
We blijven dat jammer vinden, want weet u, u doet u zelf veel te kort als fervent wijnliefhebber! ‘Moet je dan geen wijn in de supermarkt kopen’, zult u zich nu misschien vertwijfeld afvragen? Nou, inderdaad, als u het zo stelt! Nee, niet doen. Niet hier in Nederland eigenlijk. Sorry AH, Jumbo en Hoogvliets van Nederland. Sorry!
Maar wij zijn stellig van mening dat men voor de huishoudelijke boodschappen geweldig goed terecht kan in de supermarkt die daar de expertise heeft liggen, maar voor specialistische, verfijnde goederen zoals Wijn –met een hoofdletter- ben je (in Nederland althans) het beste af bij de wijnautoriteit! De wijnhandelaar met zijn specialisatie van een streek, een land, een druivenras of een wijnstijl! Zij hebben namelijk het beste, het lekkerste en het meest originele in huis!

Ook kun je thuis uitstekend winkelen door je voort te bewegen over het worldwidewineweb! Op je gemak over wijn lezen, wijnen bestuderen, gekke druiven opzoeken. Het kan allemaal. Digitaal voorproeven moet nog uitgevonden worden, maar iedere webwinkel heeft twee of meer keren per jaar een uitgebreide overzichtsproeverij!sopexa
Smaak van Wijn  bemiddelt graag tussen u, de wijnliefhebber en de wijnhandel, web of winkel. Daarom  is de rubriek Weekmenu ontstaan waar iedere week op zaterdag een wijn(web)winkel in de spotlight staat! Zij verzorgen met hun wijnen een menu waarvoor u, indien gewenst, alle recepten rechtstreeks kunt opvragen. De wijnen zijn apart, in verschillende prijsklassen en vaak in  een “SmaakvanWijn-aanbieding”! Verschillende winkels hebben inmiddels in de ‘etalage’ gestaan.

Ook BuyYourWine doet regelmatig een leuke actie. We onthouden u daarom niet het laatste nieuws met betrekking tot deze wijnwebwinkel. Ze is gisteren in een compleet nieuwe outfit gestoken!

DE METAMORFOSE VAN BUYYOURWINE.COM

De wijn webwinkel met de meeste wijnen is compleet vernieuwd. De metamorfose die www.buyyourwine.com heeft ondergaan, was noodzakelijk, volgens Majo Diepman, eigenaresse van BuyYourWine. Majo: “Wij stellen in alles wat we doen de klant centraal. Wijn kopen bij BuyYourWine moet een beleving zijn die voor herhaling vatbaar is. Onze compleet vernieuwde wijn webwinkel biedt nog meer dan voorheen optimale zoekmogelijkheden, nog uitgebreidere informatie, een vooral veilig en gemakkelijk bestelproces en niet te vergeten een sfeerbeleving die past bij het genieten van wijnen en alles wat daarmee te maken heeft”.

Nieuw platform 
BuyYourWine is grondig te werk gegaan. “Wij hebben er bewust voor gekozen om de nieuwe wijn webshop van de grond af aan opnieuw op te bouwen op een nieuw platform in plaats van voort te borduren op de vorige webwinkel. Zodoende houden wij zelf controle over de verbeteringen die wij door willen voeren. Dat is een constante voor ons. Uiteindelijk draait het allemaal om de beleving van de klant. Daar doen wij het voor”, aldus Majo Diepman.

free

Zonder verplichting snuffelen en zoeken: Om net die ene wijn te vinden uit de duizenden mogelijkheden, biedt BuyYourWine een keuze aan selecties die heel ver gaat. Zoekresultaten zin te filteren op wijn spijs combinatie, prijs, soort, land en wijnhuis. De zoektocht naar een wijn uit een land van persoonlijke voorkeur, wordt de bezoeker eenvoudig gemaakt met een opsomming van de wijnhuizen per land. De rangschikking van de producten is overzichtelijk en elke afzonderlijke presentatie biedt meer dan genoeg informatie om een keuze op te baseren. Een onbekende term wordt helder uitgelegd in het handige ‘Wijn ABC’. Het overzicht van de gevulde winkelmand is duidelijk en het bestelproces is, zeker voor de frequente bezoeker, snel en gemakkelijk gemaakt.

Aantrekkelijke aanbiedingen
 Alsof het Blog, de video’s, het Wijn ABC en de uitgebreide informatie per product al niet genoeg wetenswaardigheden bieden, brengt BuyYourWine voor de wijnliefhebbers een nieuwsbrief uit die met regelmaat nieuwe wijnen voor het voetlicht zet, aantrekkelijke aanbiedingen in de etalage plaatst en de lezer attendeert op proeverijen en cursussen (bijvoorbeeld het handige Wijnvignet!). De zoektocht naar die verrukkelijke wijn kan beginnen. Op www.buyyourwine.com.