Warmte en sfeer in de Agakeuken

Agacadabra 3DWilde je altijd al een Aga hebben? “Vanaf het eerste moment dat ik een Aga zag, is dat een volmondig: JA!”  Aldus Mick Stomp. En nu zoveel jaar later behoort haar keuken tot de verkooppunten van warme Aga’s in Nederland. “Nu zijn wij één van de zeven Aga Living Centres, de enige adressen waar je een warme Aga kunt kopen.” Ze zegt het met zichtbaar trots!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ufWH65XGtz8]

Mick is nog al een ambitieus type, ze kan niet lang stil zitten! Haar nieuwste project is een fantastisch leuk boek  geworden! Genaamd: Agacadabra! Een boek gebaseerd op –uiteraard- de Aga met ruim 230 pagina’s aan keukenplezier! Wat heeft deze ondernemende Aga-iste gedaan? Ze is met een fotografe op meer dan 100 plaatsen in de keuken wezen kijken en al die keukens hebben ze vastgelegd. Van ieder adres tenminste één bladzijde met prachtige full colour sfeerfoto’s en het favoriete ovenrecept. Zo geschreven dat ook niet-Agabezitters ermee aan de slag kunnen.
Je leest er alles over op de vrolijke website van Mick: Agahuis.nl

Je leest hier nog veel meer, zoals bijvoorbeeld 20 en 27 april: Meedoe-demo!

De AGA zien, voelen en beleven? Kom dan naar een unieke AGAhuis-meedoe-demo! U krijgt de gelegenheid te werken met de AGA, uw vragen te stellen en te proeven van eigen (en andermans) werk.

Graag van tevoren aanmelden want het aantal plaatsen is beperkt!

Geweldig toch. Niets bied meer gezelligheid dan een goed fornuis, een grote tafel en een stel gezellige mensen!
Wel het boek is te koop en ander nieuws is dat Mick samen met Smaak van Wijn een food&wine workshop gaat organiseren! Ja, uiteraard rondom de Aga!
Interesse, meld dat dan vast op [email protected] Dan vist u niet achter de oven, als we het straks gepland hebben!

Aga_opmaak_64-65