Wat doen we in de zomer?

Wat doen we in de zomer?

Ha wijnvrienden,

De zomer is nu even niet zo gezellig met al die regen, maar dat de afname van ‘corona’ het zo goed doet, maakt heel veel goed! De wijnschool draait weer, de inhaalslagen zijn bijna gedaan. In september kunnen we weer met ‘verse’ nieuwe groepen van start. Heel veel zin in.

Over twee weken gaan wij weer eens op reis. Ja, ja, gevaccineerd en al. Een rondje Duitsland staat op het programma. Dat betekent dat de wijnwinkel eventjes dicht zal zijn. Vrijdag 16 en zaterdag 17 juli valt in deze reis. Vervolgens ben ik er ook niet op vrijdag 6 en zaterdag 7 augustus, in die week zijn we in Oostenrijk.

Daarna staan er tot in oktober nog geen reisjes gepland. Hoewel Zwitserland en Italië wel met potlood in de agenda staan 🙂 De nieuwe wijnen van de wijngaarden uit het bergachtige Wallis en de Merlot Bianco uit Ticino, tja, daar moeten we toch ook een bezoek brengen. Geen straf! Ze zijn inmiddels al verkrijgbaar hoor!

Verder is er nu ook volop wijn uit de Betuwe in de winkel, de frisse Johanniter en de rode Linge van de barrique. Sla je slag voordat het op is, want meer kunnen ze niet leveren. Weingut Bernhard is natuurlijk voor handen en de Franse sappige Gascognes zijn er ook. Fijne zomer allemaal en blijf gezond!

Hartelijke groet,

Marja
Studio SmaakvanWijn