Wijnfestivals rukken op

Wijnfestivals rukken op

Festival trotseert novemberstorm!

Het kan niet op dit jaar met de festivals in het teken van wijn. Het lijkt onderhand de nationale volksdrank nummer 1 te worden. Okay, dat is wat overdreven, maar toch.  We hebben Neerlands Nationale Wijnweek, de Open Dagen, diverse wijnevenementen in het land en on top een heel wijn weekeinde! Nu niet direct in de meest verrassende metropool die je misschien zou denken, maar wel op een unieke locatie. En voor een appel en een ei ben je erbij, want de kaarten zijn beslist goedkoop!

WineWeekend in november is een groots opgezet evenement waar de consument zijn wijnhart op kan halen!

Meer dan duizend verschillende wijnen proeven, een snelle wijncursus volgen, meebieden op een wijnveiling en kletsen met wijnmakers: dat kan allemaal tijdens WineWeekend, het festival voor wijnliefhebbers. Het festival wordt gehouden op zaterdag 22 en zondag 23 november in De Broodfabriek in Rijswijk. WineWeekend is een uniek evenement, het wordt het grootste Nederlandse wijnfestival voor consumenten gewijd aan wijn.

Op het festival presenteren meer dan honderd wijnimporteurs hun wijnen. Daarnaast kunnen wijnliefhebbers bovendien een wijnreiscafé bezoeken, meedoen aan een wijnquiz, leren champagne sabreren, een minicursus wijnkennis volgen, demonstraties wijn maken bekijken en nog veel meer. Het programma, dat de komende tijd flink wordt uitgebreid, is te lezen op de website www.wineweekend.nl. Ook zijn via de site vanaf nu entreekaarten te koop, die in voorverkoop 6 euro kosten.

22 en 23 november – De Broodfabriek, Rijswijk – in 2014 eerste editie

WineWeekend wordt gehouden  in het op een na laatste weekeinde van november in De Broodfabriek in Rijswijk. De beurs is open van 12:00 tot 18:00. De locatie is goed bereikbaar met de auto, er zijn voldoende gratis parkeerplekken in de buurt. Niets kan je tegenhouden!