Wijnfoto wedstrijd

wijnfoto wedstrijdWijnfoto wedstrijd Zomer  2017

Het is zo makkelijk tegenwoordig, iedereen heeft tegenwoordig bijna wel een camera op zak. In de mobiele telefoon en daarmee kun je de gekste meest unieke foto’s maken. Wij doen veel met wijnfoto’s tijdens cursussen, wijnworkshops maar ook voor promotiemateriaal dus wij zijn heel erg gebaat bij al die oogverblindende shots! Daarom:

Doe mee aan de Smaak van Wijn wijnfoto wedstrijd Zomer 2017

Stuur je mooiste, gekste, meest exclusieve of liefste zelfgemaakte wijnmoment van deze zomer voor  19 augustus naar  de redactie en maak kans op een prachtig geschenk!  De meest opmerkelijke foto’s verschijnen online op zaterdag 26 augustus en de winnaars krijgen bericht per mail. De  mooiste foto’s komen ook op het Facebook SmaakvanWijn.

 

De eerste prijs is een plaats aan tafel bij het Italiaanse Wijndrieluik de Giro II dat start in september ter waarde van € 99,00
De tweede prijs is een plaats aan de proeftafel bij de wijnworkshop Proef!  ter waarde van € 45,00
De derde prijs is een plaats aan de proeftafel bij een van de combiwijnworkshops ter waarde van € 27,50

Extra:

De hoofdprijs  voor de meest ludieke zomerwijnfoto is een een cheque* ter waarde van € 150,= die je kunt inwisselen bij de De Eerste Soester Wijnschool met naar vrije keuze een wijncursus  uit het najaarsprogramma SDEN-wijncursussen!

Voorwaarden:

Iedereen kan meedoen! Niet alleen inzendingen van lezers van de Nieuwsbrief van Smaak van Wijn of van het  Facebook SmaakvanWijn kunnen meedingen naar deze prijzen. Je mag zoveel mogelijk foto’s insturen als je wilt vóór 19 augustus!  De foto inzenden naar  Smaakvanwijn.com! De foto’s worden eigendom van Smaak van Wijn en kunnen voor promotiedoeleinden, wijnpresentatie of lesmateriaal gebruikt worden.

(*niet inwisselbaar voor geld, uitsluitend als aanbetaling voor een van de wijncursussen bij De Eerste Soester Wijnschool)

Proefexamens SDEN

Bewaren

Bewaren

Bewaren