Wijngeuren Crypto

Wijngeuren Crypto

Wijnmannen en wijnvrouwen

De volgende cryptische omschrijvingen hebben een relatie met geuren in de wijn. Het kan een verwijzing zijn, een anagram of een ander hersenkronkel. Het antwoord op deze puzzel kan je een leuke cadeaucheque bij Studio SmaakvanWijn opleveren. De juiste antwoorden moeten horizontaal ingevuld worden. De letters die op lichtroze vakjes met de letter X geplaatst worden, vormen met elkaar een naam die gezocht wordt als antwoord op deze wijnpuzzel. Ze moeten dan nog wel in de goede volgorde gezet worden.

Let op, combinatie woorden als bijvoorbeeld “Chateau Grillet” zijn zonder spatie geplaatst. Dus dat zou dan CHATEAUGRILLET worden.

Stuur het antwoord per e-mail naar [email protected]. Zaterdag aanstaande, dus 2 mei om 12.00 uur vind je de uitslag op de Facebookpagina van Studio SmaakvanWijn.

Italiaanse gekookte room doet het met een peultje.

Dit Hollandse winterpotje kan niet zonder.

Het Engelse pottertje had het in zich.

Standaarduitrusting in iedere keukenlade.

De tuin van Paul van Vliet, daar staan ze niet.

Oma, je hebt ze weer te lang gekookt.

Zijn ouders hebben het soms, hij ook.

Slapen om te kunnen verteren.

De naam die we zoeken is ……..

Uit de goede inzendingen kiezen we een winnaar, deze ontvangt een cadeaucheque voor een wijnactiviteit naar keuze: Kaas&Wijn, Chocolade&Wijn of een avond aanschuiven bij de Giro of de Vuelta. Wanneer dat zal zijn is natuurlijk afhankelijk van de CC en zullen we in goed overleg plannen, houd rekening met het najaar.

Heel veel succes, en vooral heel veel gezondheid! oh ja, over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd 🙂