Wijnlanden Crypto!

Wijnlanden Crypto!

Wijnlanden

De volgende cryptische omschrijvingen hebben een relatie met een wijnland. Het kan een verwijzing zijn, een anagram of een ander hersenkronkel. Het antwoord op deze puzzel kan je een leuke cadeaucheque bij Studio SmaakvanWijn opleveren. De juiste antwoorden moeten horizontaal ingevuld worden. De letters die op lichtroze vakjes met de letter X geplaatst worden, vormen met elkaar het woord dat gezocht wordt als antwoord op deze wijnpuzzel. Ze moeten dan nog wel in de goede volgorde gezet worden.

Let op, combinatie woorden als bijvoorbeeld “Chateau Grillet” zijn zonder spatie geplaatst. Dus dat zou dan CHATEAUGRILLET worden.

Stuur het antwoord per e-mail naar [email protected]. Zaterdag aanstaande, dus 18 april om 12.00 uur vind je de uitslag op de Facebookpagina van Studio SmaakvanWijn.

Wijnlanden-puzzeltje

Een rampzalige fietstocht voor hem in 1995.

Deze druif doet het het beste in het uiterste noorden en zuiden.

Als je dit museum bezoekt, sta je minstens een uur in de rij.

Ergens in het zuiden ligt het oor van een landgenoot.

De Bonne Baronne staat voor goede wijnen.

Haar vader was ongewenst.

Een, twee, drie op de plaats rust!

Van spruitjes naar druifjes.

Het woord wat we zoeken: ……..

Uit de goede inzendingen kiezen we een winnaar, deze ontvangt een cadeaucheque voor een wijnactiviteit naar keuze: Kaas&Wijn, Chocolade&Wijn of een avond aanschuiven bij de Giro of de Vuelta. Wanneer dat zal zijn is natuurlijk afhankelijk van de CC en zullen we in goed overleg plannen, houd rekening met het najaar.

Heel veel succes, en vooral heel veel gezondheid! oh ja, over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd 🙂