Wijnmagazines!

Zo! Eindelijk is er weer eens positieve drukte in de wijnmagazine markt. Waar je tot voor kort, eerlijk is eerlijk, alleen als wijnpro goed terecht kon bij het vakblad Perswijn, is er nu veel meer onder de zon.
De Vinée Vineuse van Okhuysen wordt steeds meer een echt vakblad met boeiende artikelen. Wat me hier intrigeert, is dat het ondanks het feit dat Okhuysen een wijnhandel is, het blad zeker niet commercieel overkomt! Chapeau.

Dan is er het blad Proef van de Gall. Wel een tikje commerciëler maar ook hier staan tegenwoordig goede artikelen in. Zeker het aandeel van Magda van der Rijst is interessant. Tja, en nu moet ik toch met de billen bloot 🙂

Winelife behoorde niet tot de voor mij interessante wijnlectuur! Ik classificeerde het blad als de Libelle onder de wijnbladen. Een gezellig blad dus! Maar kijk! Wat gebeurt er? Er is een nieuwe hoofdredacteur! Niemand minder dan een van de meest bekende sommeliers van Nederland: Niek Beute! Ik heb me direct weer geabonneerd! Immers met zo’n professional kan het niet anders dan mega goed worden! Gisteren lag het blad weer op de mat! Top!