Wijnabonnement van SmaakvanWijn

wijnabonnement

Wijnabonnement bij SmaakvanWijn

Ben je het zat om altijd maar dezelfde wijn te drinken? Geef  je dan op voor het wijnabonnement! Heb je er genoeg van om iedere keer weer in wijnschappen te staren zonder dat je er echt wijzer van wordt? Vind je het lastig de juiste wijnen  bij de goede gerechten te matchen?

Dan hebben wij de oplossing voor je! Een wijnabonnement. Maar niet zomaar één, welnee! Dit is er een waar je wijnen en recepten voor bijpassende gerechten bij elkaar in een doos geleverd krijgt. Iedere maand een ander menu, andere wijnen! Je kunt ze als menu gebruiken, maar natuurlijk kun je ze ook los drinken, of bij andere gerechten plaatsen.

wijnabonnementHoe het werkt?

Verbluffend eenvoudig. Je geeft je op via het inschrijfformulier op de website dat je hier kunt oproepen en vult alle benodigde  gegevens in. De te kiezen wijnactiviteit zet je op ‘Proef’. Bij opmerkingen vul je in: wijnabonnement. Als dit zo bij ons binnenkomt, sturen we je een bevestiging met een startdatum van het abonnement. Dit is naar keuze, maar zal normaliter aan het einde van de week zijn.

Wijnabonnement

Het abonnement is maandelijks opzegbaar, je zit nergens aan vast en je betaalt per maand, zolang je het abonnement aanhoudt. Opzeggen per e-mail kan tot een week voor de nieuwe wijndooslevering. Ga je op vakantie en je wilt een maand overslaan, dat is natuurlijk ook geen probleem!

De wijndoos en zijn inhoud

In de wijndoos vind je 6 goede, smakelijke wijnen. Drie series van twee zodat je niet te kort komt, receptenkaarten voor een voorgerecht, twee voor hoofdgerechten en één voor een dessert dat zoet of hartig kan zijn. De recepten zijn duidelijk en makkelijk geschreven, zodat ook niet-keukenprinsen en -prinsessen hiermee kunnen toveren!

De prijs

De wijndozen met  drie x twee representatieve wijnen, recepten en bezorging: € 49,75

Verzending

Instappen kan op ieder gewenst moment. Daarna verzenden we iedere vier weken op woensdag per PostNL of  op vrijdag met onze eigen bezorgdienst de nieuwe wijndoos. Opzeggen of tijdelijk stopzetten kan uiteraard altijd per direct!

 

Bewaren

Bewaren