Wijnproeven crypto

Wijnproeven crypto

Wijnproeven

De volgende cryptische omschrijvingen hebben een relatie met wijnproeven. Het kan een verwijzing zijn, een anagram of een ander hersenkronkel. Het antwoord op deze puzzel kan je een leuke cadeaucheque bij Studio SmaakvanWijn opleveren. De juiste antwoorden moeten horizontaal ingevuld worden. De letters die op lichtroze vakjes met de letter X geplaatst worden, vormen met elkaar het woord dat gezocht wordt als antwoord op deze wijnpuzzel. Ze moeten dan nog wel in de goede volgorde gezet worden.

Let op, combinatie woorden als bijvoorbeeld “Chateau Grillet” zijn zonder spatie geplaatst. Dus dat zou dan CHATEAUGRILLET worden.

Stuur het antwoord per e-mail naar [email protected]. Zaterdag aanstaande, dus 25 april om 12.00 uur vind je de uitslag op de Facebookpagina van Studio SmaakvanWijn.

In 2016 won ze een gouden medaille, volstrekt in evenwicht.

Sie sollten kein Salz, sondern Zucker hinzufügen

Deze wereldwijde bestseller verscheen in 1985

“De zak van Sinterklaas” heeft het ook

De ontvlamde lucifer prikt in zijn neus

Onderworpen aan specifieke en opzettelijke oxidatieve veroudering

Hiermee wordt de huid bestand tegen bederven.

De pannenkoek plakte aan elkaar van stroperigheid.

Het woord wat we zoeken: ……..

Uit de goede inzendingen kiezen we een winnaar, deze ontvangt een cadeaucheque voor een wijnactiviteit naar keuze: Kaas&Wijn, Chocolade&Wijn of een avond aanschuiven bij de Giro of de Vuelta. Wanneer dat zal zijn is natuurlijk afhankelijk van de CC en zullen we in goed overleg plannen, houd rekening met het najaar.

Heel veel succes, en vooral heel veel gezondheid! oh ja, over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd 🙂

PS: het groene omlijstte vakje heeft geen enkele betekenis. Foutje in de opname geweest ):