Wijnmaker Kobie Viljoen aan het woord!

Wijnmaker Kobie Viljoen aan het woord!

zuid-afrikareisPinksteren

Jammer dat het komende Pinksterweekeinde er qua weersomstandigheden niet heel gunstig uitziet! Het echte kamperen valt misschien wat tegen, niet met je blote voeten in het zand, geen rokjesdagen. Gelukkig is er wel weer zonnig Zuid-Afrika in het verschiet want, volgende week is het zover, een ‘besondere’ wijnervaring bij Proeflokaal Kaaps Wijnhuis:

Wijnproeven met Kobie Viljoen

Op  dinsdag 17 mei vanaf 20.00 uur  biedt onze Zuid-Afrika importeur een unieke Zuid-Afrikaanse cool climate Wijnproeverij Zuid-Afrika  met wijnmaker Kobie Viljoen aan.

Kobie is een van die talentvolle wijnmakers die Zuid-Afrika nu zo boeiend maakt, en heeft al vele prijswinnende wijnen gecreëerd.

“Kobie Viljoen has an intense passion for elegant white wines and Shiraz.

He believes a winemaker needs diversity to achieve complexity” –  Wosa

Proef zijn ‘pragtige wynen’ uit het cool climate gebied, de ‘Suidkus’: Elgin en Walker Bay. Geniet van de verhalen en de geheimen van zijn ‘natuurlike wynbereiding’, biodynamische wijn ….. en meer. En dit alles in mooi zangerig Suid-Afrikaans!

Verzeker je snel voor gratis plekje. Baie leuk voor iedere wijn enthousiast! Aanmelden kan met een mail naar [email protected].