Wijnschool centrum Nederland

wijnschool centrum NederlandwijnproeverijWelkom in “De Eerste Soester Wijnschool”  de wijnschool centrum Nederland

Snel contact: 06 24 20 79 11
[email protected]

Bij Smaak van Wijn is de drie-eenheid wijn, wijnspijs en wijnonderwijs de spil waar alles omdraait.
Wijnschool: De Eerste Soester Wijnschool voor al het wijnonderwijs
Wijnadvies: Persoonlijk, met kennis van zaken en to the point.
Wijnwinkel: Studio Smaak van Wijn aan de Beukenlaan 37 in Soest
Wijnteam: een vijver vol gastsprekers, wijndocenten en een wijncoach.

De wereld van Smaak van Wijn valt onder het Wijncoachingbureau, opgericht in 2008 als een wijninstituut voor het aanbieden van wijncursussen. Dit onderdeel van het WCB is “De Eerste Soester Wijnschool”. De wijnschool centrum Nederland.  Deze serieuze wijnschool centrum Nederland vind je in een klein vrijstaand pand aan de Beukenlaan in Soest. De wijncursussen en wijnworkshops worden gegeven door registervinologen, sommeliers en gecertificeerde wijndocenten die de lat hoog leggen. Aanbevolen wijndocent door de wijnacademie.

Als initiatiefneemster en oprichtster van deze bijzondere wijnschool stel ik me graag aan u voor zodat u weet dat u voor al uw wijnkennis, op welk niveau ook, in de goede handen bent.

In de wereld van Smaak van Wijn,  De Eerste Soester Wijnschool en de winkel Studio Smaak van Wijn, komt het hele World Wide Wine Web bij elkaar.  Als wijncoach schrijven, vertellen, leren en praten over wijn geeft me enorm veel energie. De diversiteit van de wijnwereld dwingt mij om ook  steeds te blijven bijscholen! Naast Register Vinoloog, ben ik gecertificeerd wijndocent en Magister Vini i/o,  deze ongelofelijk pittige opleiding staat voor mij op dit moment echter op een laag pitje. Bij  Stan Beurskens in Vijlen volgde ik de opleiding “De praktijk achter de wijn”. Bij Gerhard Horstink deed ik mee aan de verschillende ‘OinoS Wijntrainingen’ voor professionals.
Niet alleen kennis van wijnzaken is een belangrijk ding, ook de communicatie, de didactische vaardigheden en de interactie zijn belangrijke pijlers waarop mijn wijnschool gevestigd is. 15 jaar lesgeven aan hotelmanagementstudenten van de Business School Notenboom heeft mij onderwijstechnisch een schat van vaardigheden meegegeven. Dankzij mijn carrière bij ACCOR als hoteldirecteur van diverse hotels is gastvrijheid mij met de paplepel in gegoten. Midden in het wijntheater waar alles omdraait, vind je een grote proeftafel, waaraan je je meteen thuis voelt!

vinologenStudio Smaak van Wijn

In 2013 is er naast  de wijnkrant Smaak van Wijn en de Eerste Soester Wijnschool, ook de winkel geopend. Society Wijn Shop Smaak van Wijn. Ook aan de Beukenlaan in Soest. Deze is open op vrijdagmiddag en op zaterdag.

Wil je weten hoe wijnproeven nou echt werkt, zonder status, zonder poeha! Dan zijn er verschillende cursussen te volgen. Deze wijncursussen zijn beschikbaar voor iedereen! Van een basiscursus voor beginners tot aan het volgen van een reeks lessen (10) voor het halen van het wijnbrevet. Naast het informatieve karakter van de cursussen, speelt zeker gezelligheid een rol. Een aanrader voor elke wijnliefhebber! Vele gingen je voor en zijn inmiddels lid van een proefgroep. Je kunt met al je wijnvragen voor advies altijd  bij ons terecht!

 

registervinoloogJe bent van harte welkom in de wijnschool centrum Nederland  ‘Studio Smaak van Wijn’. Hier vind je de complete wijnbeleving die wij iedereen graag mee willen geven.

 

be1ad509c3-geen 18 geen druppelNB: De site bevat informatie over alcoholhoudende drank. Alcohol onder de 18….. nog even niet. De hersenen ontwikkelen zich tot het 24e jaar. Overmatig alcoholgebruik verstoort die ontwikkeling en dat kan van invloed zijn op het karakter en het gedrag. Ook remt overmatig alcoholgebruik de botontwikkeling en de ontwikkeling van de seksualiteit omdat het de balans tussen de hormonen verstoort..

wim_mail_signature_222x125_final

*Verantwoordelijkheid

Contact

Heb je vragen? Schroom dan niet en neem contact met ons op! Stuur ons een mailtje, geef ons een belletje of vul het onderstaande contactformulier in.

Wil je je aanmelden voor één van de cursussen, kijk dan in het menu onder het kopje ‘wijncursussen’ en meld je direct aan!

E-mail:                    [email protected]
Telefoon:                06 – 24 20 79 11
Adres:                     Beukenlaan 37
Postcode:                3762 AG Soest

Website: Smaakvanwijn.com of Deeerstesoesterwijnschool.nl

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren