Wijnspinsels: een 1 April grap over wijn?

Wijnspinsels: een 1  April grap over wijn?

Een 1 APRIL grapje?

Een 1 april grap? Ja, het staat er echt! Van wijn val je af! Ik citeer: “Een heerlijke glas witte wijn op een lekkere warme dag. Vind jij dit ook net zo lekker als wij? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor jou! Recent onderzoek heeft aangetoond dat jij je niet schuldig hoeft te voelen na een glas witte wijn.” Waarom niet wordt verderop in de column verklaard! Van twee glazen witte wijn voor het slapen gaan zou je tijdens je slaap afvallen omdat er dan vet verbrand wordt! Tuurlijk….
Nu drink ik al helemaal geen wijn voor het slapen gaan en weet ik niet beter dan dat de alcohol en de restsuikers in de wijn mij in ieder geval aan de nodige extra pondjes zouden helpen als ik niet met mate drink.

bos achter drakensteynGrappen te kust en te keur

Tja, de 1 april grappen vliegen vandaag weer over de toonbank. Van een wolf die in de Soester duinen gesignaleerd zou zijn tot de bouw van een 24 kamer hotel achter Kasteel Drakensteyn in  het bos van Lage Vuursche. In onze eigen familie-app hebben mijn nichtje en ik er lekker ook een uitgehaald. Ha ha ha. Eens kijken wie hapt en wie snapt 🙂

Nieuwe wijnschooljaar

Maar wat in ieder geval geen grap is en niets met 1 april te maken heeft, dat is het volgende. Langzaam maar zeker loopt het jaar richting de zomer. Waar de tijd nog kruipt als je een kind bent, rent hij voorbij als je wat verder in de jaren zit, hoe dan ook die zomer komt eraan! Bij de Eerste Soester Wijnschool van SmaakvanWijn aan de Beukenlaan start in september een vers schooljaar. De eerste aanmeldingen voor de diverse cursussen rollen al weer binnen. Ook het unieke Schakeljaar dat inmiddels twee niveaus kent, begint weer in september. Net zoals de Giro d’Italia en de Ronde door de Koude Wereld. Wil je erbij zijn? Je kunt je al aanmelden hoor!