Wijnspinsels: Proef!

Wijnspinsels: Proef!

Proef! de start van een wijnhobby

Proef je de wijn? Smaakt hij lekker of valt het toch een beetje tegen. Had je iets anders verwacht toen je het woord ‘Chardonnay’ of de woorden ‘Sauvignon Blanc’ op de fles zag staan? Hoe zou dat nu komen? Ja! Wil je er daar meer van weten, dan heb ik nu een buitenkansje voor je!
Op vrijdagavond 3 mei hebben we in Studio Smaak van Wijn de zogenaamde Proef! wijnworkshop. Voor velen is dit het allereerste begin van hun wijnhobby geweest. Voor sommigen zelfs het startpunt van een hele wijncarrière! Alle stapjes van de SDEN ladder gezet!

ProefProef  Wijn

Tijdens de wijnavond “Proef Wijn” krijg je in één avond inzicht in de basistechnieken van het wijnproeven. Je ontmoet de belangrijkste druivenrassen en gaat op pad om de kleur, geur en smaak te leren onderscheiden en te benoemen. Deze nieuwe wereld van aroma’s  en smaken zal je verbaasd doen staan en heel nieuwsgierig maken. De wijnworkshop ‘Proef Wijn” is dus geschikt voor iedere wijnliefhebber die de basisbeginselen wil leren van het wijnproeven.  Heb je de smaak te pakken na deze eerste kennismaking, dan zijn er bij Studio Smaak van Wijn verschillende mogelijkheden op de wijnladder.

Wijncadeau

Daarnaast is het een ontzettend leuk cadeautje om weg te geven. Voor de zomer doen we deze wijnworkshop nog twee keer. En omdat wij een buitenkansje hebben gehad, laten we alle wijnliefhebbers die geïnteresseerd zijn in Proef op deze twee avonden voor het zomerreces begint graag mee profiteren! Pak je kans! Dit kan zo maar jouw begin van een geweldige hobby of een mooie wijnloopbaan worden!

Inschrijven!

Nu inschrijven voor  de Proefworkshops betekent 15 % korting op de workshopprijs van € 49,50 en daarnaast een fantastisch lekkere bruis uit de Betuwe, de Linge Parel in de pocket! Doen hoor!

PS Wij werken volgens de SDEN filosofie! Met fijne heldere en praktisch ontwikkelde boeken! De leerstof is in de Nederlandse taal.