Wijnvande Week!

Wijnen met een verhaal! Studio Smaak van Wijn gaat uitsluitend voor wijnen met een verhaal! Kleine wijnhuizen die spannende, prachtige, fijne wijnen maken, biologisch soms, biodynamisch weleens, soms gewoon met gezond verstand de natuur zijn werk laten doen! Niet de grond aanstampen waar de wortels hun weg nog moeten vinden, maar juist open gooien, door gebruik van paardenvoetjes, wormpjes, bloemetjes met een signaalfunctie en ga zo maar door. Door dergelijke handelingen worden de wijnen licht verteerbaar en gewoon lekker! En dat verkopen wij met plezier!
Iedere week zetten we een wijn uit de kast op het ‘Wijnpodium’ in The spotlights! Deze wijn wordt dan drie dagen gepromoot en verkocht voor een bijzondere prijs!

bord voetbal smaak van wijn scherp kleinJe kunt er over lezen op ons blog.
Je kunt er over leren aan de proeftafel in De Eerste Soester Wijnschool!

Je kunt er proeverijen volgen in het ‘proeftafeltheater’!
Je kunt er maar liefst 50 verschillende wijnen kopen uit de Smaakstijlenwijnkast!

Je kunt aanschuiven aan de proeftafel om recepten uit te zoeken.
Je kunt er wijnboeken en wijnbladen lezen.

Je kunt  bellen en direct bestellen. Of mailen 🙂 In Soest en Baarn bezorgen we gratis. Maar nog gezelliger is het om zelf te komen! Het is de moeite waard.

Tip: Als je een mooie fles krijgt of lekker gewoon zelf gaat kopen, één die je niet direct in een keer wilt /kunt leegdrinken, dan kom je naar de studio voor onze AntiOx*! Een geweldig systeem waarbij je geen druppel meer hoeft te verspillen. Je zet de ‘kurk’ lees AntiOx op de fles, draait hem dicht en door middel van een inert gas wordt de al dan niet prestigieuze wijn beschermd tegen het spook van de oxidatie!

https://www.smaakvanwijn.com/wijncursussen/