Wijnwebsitetip: Champagne

Wijnwebsitetip: Champagne

Bruisende momenten beginnen…metchampagne.nl!

Deze week is een nieuwe website gelanceerd die helemaal gewijd is aan champagne: www.metchampagne.nl. De website richt zich op een breed publiek bestaande uit champagnekenners, de bubbelende liefhebbers, maar ook de champagne-professionals in Nederland.

Ook jij hebt ongetwijfeld van die ‘champagne’ vragen, waar je zo maar geen antwoord op weet.
Waar komt champagne precies vandaan? Of hoe komen die belletjes in de fles. Wat betekent ‘brut’ eigenlijk? Hoe kan ik de fles nu het beste openen?

Kortom, de website die eindelijk alles, maar dan ook letterlijk alles over champagne blootgeeft. Ik ben zo trots om de maakster van deze site.
Ja, ik ken haar en weet hoe diep ze gegaan is, om dit voor elkaar te krijgen!
Dat mijn wijnschool ‘SmaakvanWijn’ de stal is waar werkelijk gigantisch talenten wijnwakker worden, geweldig! Van trombonist tot ambtenaar, ze begonnen allemaal ooit eens in dat sfeervolle wijnschooltje aan de Beukenlaan in Soest en hebben nu een tweede carrière naast de eerste in de wijn 🙂

smaakvanwijn

Hoe en waar kan je champagne proeven of je laten adviseren? Op www.metchampagne.nl lees je dit allemaal terug en er is meer; nieuws, events, weetjes, interviews met bruisende persoonlijkheden, leuke tips en volop inspiratie!
Aan de website is ook een Instagram account gekoppeld: @metchampagne.

De website is puur informatief en is een (extra) platform voor de promotie van champagne in Nederland. Het doel is om de veelzijdigheid en gastronomische kant van champagne extra te belichten en om op een leuke, informele manier informatie en nieuws over champagne te delen met een breed publiek. De website bevat veel beeldmateriaal, zodat je het gevoel hebt dat je champagne ook echt ‘beleeft’!

‘Champagne wordt gemaakt met veel geduld, liefde, passie, al eeuwenlang en van generatie op generatie.

Geniet van een mooi glas en bewaar champagne niet voor speciale momenten; champagne zorgt ervoor dat elk moment speciaal wordt! ‘

Het maakt niet uit of je een liefhebber, een kenner of een professional bent, bruisende momenten beginnen metchampagne.nl én met een mooi glas champagne natuurlijk!

Ik omarm dit fantastische initiatief dat met zoveel liefde gemaakt is en ik zou zeggen, doe er je voordeel mee! Van proeven van champagne tot koken met champagne, je vindt het hier! Met de hele wereld die hier tussen ligt!

Chapeau! Een nieuwe bubbelkoningin is opgestaan! Vivez le champagne!