Wijnwinkel Studio Smaak van Wijn: open op donderdag, vrijdag en zaterdag

Studio Smaak van Wijn

Studio Smaak van Wijn is niet zomaar een wijnwinkel. Hier vind je speciaal geselecteerde wijnen en de bijpassende accessoires. Je krijgt hier het advies van een ervaren vinoloog. Uit de Pays d’Oc hebben we een serie cépagewijnen voor alledag geselecteerd. Soepele, makkelijke en vriendelijke wijnen voor een prettige prijs.

Er zijn leuke gadgets te koop – aan te raden  voor alle wijnliefhebbers. Te denken valt  aan kristallen glaswerk, karaffen, boekjes, flesopeners en andere handige en leuke wijngadgets. Er is een elegante wijncollectie met, door ons uitgezochte, prachtige wijnen. Van fris, naar krachtig, van een prikkelende tot een volle smaak. Alle ‘smaken’ zijn in ‘Studio Smaak van Wijn’ te vinden.
Naast deze elegante collectie is er ook de ‘Wijn voor Alledag’. Dit zijn de soepele, makkelijke en vriendelijke wijnen voor een prettige prijs. Hiermee kunt u sparen voor verschillende producten, van wijnglas tot wijncursus.

Weet je nooit wat je voor een cadeautje moet geven? Heb je geen inspiratie meer voor een cadeau voor de feestdagen? Koop dan nu de SvW Cadeaubon! Het geschikte cadeau voor alle wijnliefhebbers – van exclusieve wijnen, wijnglazen tot aan wijncursussen. Kies het bedrag en geef de SvW Cadeaubon.

Wil je zelf ‘Studio Smaak van Wijn’ een keer bezoeken? Kom gerust vrijblijvend  langs bij ons op de Beukenlaan 37 in Soest.

Studio Smaak van Wijn:
Beukenlaan 37
3762 AG, Soest

Donderdag: 12.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 12.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 11.00 – 17.00 uur

[email protected]

06 – 24 20 79 11


De Smaak van Wijn Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Smaak van Wijn nieuws? Schrijf u in voor de SvW Nieuwsbrief!