Wijnworkshop Wineware

Wijnworkshop Wineware

Wijnworkshop Wineware

We eten pittige pasta. We drinken een restje van de ‘wineware’ wijnworkshop. Terwijl ik stofzuig, maakt de prinses, die een avondje thuis is, dit lekkere maaltje. “Waarom moet je nu stofzuigen? Het is zaterdag,” verzucht ze met koninklijk allure. Maar ja, als ik vijf dagen per week in de winkel ben en vier avonden in de week op de wijnschool, dan lukt een vlekkeloos huishouden runnen niet geheel zonder op bizarre tijden een klusje te doen. Bijkomend voordeel is dat zij aanbiedt te koken. En dat kan ze! We zijn samen, de mannen zijn buitenshuis. Junior2 zelfs buitensland.

wijnworkshopGewurztraminer

Pittige pasta maak je met pesto, rucola, mozzarella en kipfilet. De laatste in dunne reepjes gesneden, gemarineerd en knapperig gebakken. Van de avond daarvoor, een Wineware-wijnworkshop in de studio aan de Beukenlaan heb ik nog een hemels restantje Gewurztraminer uit de Elzas. Van Engel dit keer. Wat een match! De Mas dels Mets uit Spanje van garnacha blanca is ook een uit te proberen fles. Die staat voor vanavond klaar bij de gerookte zalm van de trotsmarkt achter kasteel Groeneveld. Wat een leuk initiatief is die markt toch! De Terra Alta Garnacha fonkelt het glas uit en vult je neus met rijp steenfruit. Zwoel en fris tegelijk.

Winkeltjes De Bilt

wijnworkshopDe hapjes die ik tijdens de avond op de borrelplank presenteer, komen bij mijn trouvaille De Bilt vandaan. Sinds kort weet ik daar aan de Hessenweg een aantal foodzaakjes te zitten, die zulke lekkere producten leveren! Een feestje om er naar toe te gaan. De in dit geval Hilversumse dames uit ‘zuid’ beamen ruimhartig en met plezier de kwaliteit. Alles verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Organisatie

Een Wineware-wijnworkshop is een workshop bij ons in de studio met jou en je gasten, kan het nog leuker? Wanneer je maar wilt. Een keer in de ochtend, tijdens de lunch of op vrijdagavond? Het kan allemaal. Jij stelt een gastenlijst samen en wij verzorgen een geweldige gezellige avond of middag. Meer informatie? Neem gerust even contact op!

Bewaren

Bewaren