WineWeekend – het festival voor wijnliefhebbers

WineWeekend   – het festival voor wijnliefhebbers

WineWeekend   – het festival voor wijnliefhebbers –

21 & 22 november – 12.00 – 18.00 uur – De Broodfabriek – Rijswijk

Jij komt toch ook naar het grootste wijnfestival?
Het WineWeekend staat geheel in het teken van natuurlijk: wijn! Dat houdt in: proeven, leren en… kopen. Dit jaar is er meer aanbod voor de wijnliefhebber dan vorig jaar om gratis wijnen te proeven, meer te leren over wijn en de mogelijkheid om de wijnen direct mee naar huis te nemen!

Proeven en kopen!
Deze editie ga je niet met lege handen naar huis, want anders dan vorig jaar is het mogelijk om de wijnen direct te kopen bij de wijnhandelaar! Hèt moment voor jou om de perfecte wijn voor de feestdagen alvast in huis te hebben. De feestdagen zijn natuurlijk niet compleet zonder een passende wijn bij jouw feestmaaltijd!

Wie doen er mee?
Bekijk de deelnemerslijst hier en zie wie zich al hebben aangemeld voor WineWeekend, het festival waar je honderden verschillende wijnen kunt proeven en kunt kopen.

Workshops
Als bezoeker van WineWeekend ga je ook niet zonder wijnkennis naar huis! Op beide dagen is er heel veel te leren op gebied van wijn. Per dag zijn er ruim 20 gratis workshops te volgen met uiteenlopende onderwerpen. Zo zijn er workshops als: Wijn & Spijs, Dessertwijnen, Hongaarse wijnen, Zuid-Afrikaanse wijnen, een Glasproeverij, Champagne proeverij en nog veel meer. Kijk op de website voor het workshopprogramma.

Wijnveiling, wijn-quiz, een gokje wagen en leren sabreren!
Het festival wordt ook deze editie aangevuld met leuke vermakelijke activiteiten waar je gezellig kunt aanschuiven. Zo is er aan het eind van beide dagen een wijnveiling, een demonstratie champagne sabreren of kun je een gokje wagen aan de casinotafel. Kom ook een hapje halen bij de diverse foodstands of koop heerlijke tapas bij traiteur Simon de Vogel uit Den Haag.

Koop je kaartje met korting in de voorverkoop online
Een kaartje kun je online kopen  (klik hier even) en kost € 7,50 per persoon. Bij deze entreekaart zit het volgende inbegrepen: een proefglas van Royal Leerdam (welke je na afloop gewoon mee naar huis mag nemen) en een Wine Server Crystal van Vacu Vin. Verder proef je op WineWeekend gratis bij alle stands en kun je gratis deelnemen aan alle workshops!

Ontdek, beleef en geniet van de wereld van wijn! We zien je graag op 21 of 22 november in De Broodfabriek!

Locatie: De Broodfabriek in Rijswijk
Datum: 21 en 22 november
Geopend van: 12.00 tot 18.00 uur