Winters Wijn Weekend Scheveningen

Winters Wijn Weekend Scheveningen

Winterse gezelligheid tijdens Haagse Hotelnacht

Winters Wijn Weekend op Scheveningen

De tweede editie van de Haagse Hotelnacht belooft er weer één van ontdekken en ervaren te worden. Natuurlijk haakt Stichting Marketing Scheveningen hier graag op in en organiseert daarom een Winters Wijn Weekend op 17 en 18 januari. Tijdens dit weekend staan winterse wijnen centraal via een winterse wijnwandeling, leuke aanbiedingen én proeverijen!

Tijdens het Winters Wijn Weekend op Scheveningen Bad kunnen wijnliefhebbers hun hart ophalen! De Winterse Wijn Wandeling leidt bezoekers langs vijf horeca ondernemers die hen speciale wijnen laten proeven gecombineerd met een winterse bite en een leuke activiteit. Tussen 15:00 en 18:00 uur kunnen deelnemers, geheel vrijblijvend en naar eigen keus, langs de deelnemende horeca voor de activiteit of gewoon voor het proberen van de beste wijnen met verschillende karakters. Proef Italië bij Solo Vino en La Galleria, een stukje Frankrijk met de champagne van het Kurhaus, winterse wijnen om bij op te warmen in Café de Bayonne en laat je verrassen bij Oceans! Voor vijf euro per persoon per restaurant wordt het publiek verwend met verschillende smaaksensaties en krijg je een bite, winterwijn en een activiteit. Bovendien wordt de beste winterwijn beloond met de Winter Wijn Award!

Op zoek naar een bijzondere winterwijn voor thuis? Haal een flesje bij een van de geselecteerde wijnhandelaren die op zaterdag 17 januari speciale aanbiedingen doen tijdens de Winter Wijn Shopping Route. De ondernemers organiseren bovendien proeverijen in hun zaak, zodat je zeker jouw beste wijn tegen een scherpe prijs mee naar huis neemt!

Kom 17 en 18 januari naar Scheveningen: gezellig knus ook als het niet zomers is!