You're invited … by Elle Eten

You're invited … by Elle Eten

Wat een fantastisch winternummer ‘Elle Eten’ ligt er bij thuiskomst op de mat van de voordeur op mij te wachten! Een sprakeloos dik verwennummer voor de culinaire wijnfreak in mij!

You’re invited…. Nou, dat voelt ook zo! En het mooie is, het blad is voornemens zo te blijven! Een uitgebreid blader- en werkblad, vol tongstrelende foto’s en mega inspirerende artikelen!

Behalve de tot grinniken – jaloersmakend – aanzettende column van Esmee Langereis spreekt ook direct de rauwechocoladetaart mij bijzonder aan! Vol dadels, amandelen en rauwe cacao! Het zal een partijtje worstelen zijn met de ingrediënten, maar als je een nachtje kunt wachten, moet het zeker te doen zijn. Zeggen ze.
Denk ik ook. En verder dat er bij zo’n kasteel van een taart slechts een wijn helemaal tot in de puntjes zal zijn, versmeltend in choco en sinaasappel: de Solera uit Emporda.

Enfin, dat ter zijde!

Ik meen oprecht te kunnen zeggen – ren naar de winkel, koop, lees en geniet zoals ik dat doe. Whisky, champagne en wijntips van wijnpro’s bij de koop in gesloten! Maar wat nu de meest gemaakte fout is bij het uitzoeken van wijn, dat antwoord, dat blijft een duister geheim … 🙂