Zomer wijn activiteiten

Zomer wijn activiteiten

De laatste cursusdagen van ‘voor’ de zomer breken aan bij De Eerste Soester Wijnschool. Geen activiteiten in juli, behalve natuurlijk de SUMMERWINESCHOOL. Geen noemenswaardige activiteiten in augustus, behalve ook hier twee dagen Summerwineschool.

Studio Smaak van Wijn is grotendeels gewoon open, we sluiten een weekje rond 21 juli.  Smaakvanwijn.com blijft gewoon online!

Vanaf maandag 26 augustus draait de wijnschool weer op volle toeren. Met een haast overvol programma duiken we het najaar in. Leuke, interessante gastsprekers zijn gevonden voor spectaculaire masterclasses.  Want wat dacht je van Madeira of Zuid-Afrika? En wat te denken van een wijnuitleg van de sommelier die al zolang met sterrenchefs samenwerkt. En een Rhoneproeverij van topimporteur kun je eigenlijk ook niet missen ….

wijnactiviteitenAls er workshops of proeverijen zijn die je beslist wilt bijwonen, raden we je aan om tijdig een stoel te reserveren. Immers, de proeftafel in Studio Smaak van Wijn heeft een beperkt aantal plaatsen! Vol is vol. Even een blik op het programma:

donderdag 3 juli 20.00 uur: Netwerken met Wijn
maandag 15 september 20.00 uur: Wijnworkshop Blindproeven
woensdag 17 september 20.00 uur: Masterclass Zuid-Afrika ZA kenner!
woensdag 15 oktober 20.00 uur:  Prachtige Proeverij Rhône
maandag 20 oktober: Masterclass Nederlandse topsommelier
woensdag 29 oktober 20.00 uur: Masterclass Nederlandse wijnbouw
woensdag 12 november 20.00 uur: Masterclass Nederlandse topsommeier
woensdag 26 november 20.00 uur: Masterclass Food&Wine deel II
maandag 1 december 20.00 uur: Wijnworkshop Blindproeven
woensdag 10 december 20.00 uur: Masterclass Nederlandse topsommelier

Het belooft een mooie wijnherfst te worden!

De data voor de wijncursussen na de zomer – voor de SWEN I en de SWEN II, maar ook voor het Wijnvignet staan inmiddels ook online. U vindt ze hier! SWEN-logo-wijndocent-rgb-KLEIN-150x150Aanbevolen-wijndocent-logo